Aletsiz Müzik

Sizi bilmem ama ben bu tür videoları seviyorum. Tıpkı can sıkıntısının yaratıcılığa yol açmasında olduğu gibi bu videoda da müzik, müzik aleti kullanmaksızın üretilmiş ve konusuysa bir sigorta şirketinin araba kazalarına karşı aracınızı sigortalamanızı tavsiye eden bir hatırlatma. Bakalım çalan şarkıyı tanıyabilecek misiniz?

Videoyu, Atatürk hakkında kötü şeyler söyleyip cezalandırıldığınız, ve erişemediğiniz için Youtube'dan almadım. 21. yüzyıla girdiniz, 70 milyon kişi oldunuz ama eleştiriyle düpedüz hakareti birbirinden ayıramıyorsunuz. Bu çok üzücü.

Kimse, hiç kimse eleştirinin üzerinde değildir. Buna Atatürk olduğu gibi, şeyhler, şıhlar, kutsal şahsiyetler, peygamberler, vb de dahil. Ancak eleştirmekle küfür arasında, ince değil, bayağı kalın bir fark var. Dolayısıyla, size yutüp mutüp yok!

Bu arada çok şanslı olduğunuzu belirtmem gerek. Dua edin ki yetkililerin ve yetkisizlerin Facebook, MySpace, Yahoo Groups, 1000'in üzerinde forum, haber grubu ve tartışma listesi ve 4000'in üzerindeki sitede neler yazıp söylediğinizden haberleri yok. Olsaydı internete boşuna para ödüyor olacaktınız.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri