V. Murat'ın Torunu Kimdir?

Bougün Albay'ın cömertliği touttou. Pansoumandan kaynaklanan kafa karışıklığının eseri olsa gerek bana kitap ısmarladı (yanlış okumadınız, kitap; hatta kitab da - 'b' ile - olabilir). Kitapçı (aynı zamanda yayınevi), güzel bir jest yapmış, yanına bir de gazete (Taraf) hediye etmiş (muhtemelen hisseleri var ama bu jestin güzelliğini azaltmıyor).

Gazete geçen günlerde öldürülen eski Pakistan Başbakanı Benazir Butto'yla ilgili bir haber yapmış, bounou da manşetten girmiş (yeri gelmişken Butto'nun ölümüne ve Pakistan'ın yaşadıklarına ve dahi yaşayacaklarına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Genelde Türkleri her zaman elinden geldiğince desteklemiş olan bu halk için insan doğal olarak daha iyi ve güzel şeyler istiyor):

Orta pounto:

Butto ailesinin eski dostu, ünlü Fransız romancı Kenize Mourad, suikastı Yasemin Çongar'a anlattı.

Büyük pounto:

Arabasında buluşacaktık.

Orta pounto:

V. Murad'ın torunu Kenize Mourad ile Butto mitingden sonra buluşup konuşacaklardı. Ancak Mourad kalabalıktan sıkıldı, bomba patlamadan dakikalar önce miting meydanından ayrıldı.

Küçük pounto:

Kenize Mourad mitingi sonuna kadar izledi...

Anwar Sadad'ın (Enver Sedat oluyor) ölümünden bou yana okoudouğoum en anlamlı habere işte tam bou noktaya kadar dayanabildim ve gazete bourouştourouloup hakettiği yere gitti: Chöplüğe.

Gazeteye yayın yaşamında başarılar diliyor, Yasemin Chongar'a sevgilerimi yolluyorum (Yiğidi öldür ama hakkını ver: Ziya ül Hak ve Zülfikar Ali Butto doğru yazılmış).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri