Nasıl Tarikatçı Olunur?

tarikat yolunda elele
  1. Bir din seçin ve onunla devam edin. Sanat merakı amatörlük belirtisidir.
  2. Gereksiz utanç verici durumlara düşmeyin. Tanrınızın adını doğru telaffuz etmeyi öğrenin; milletin içinde laylaylom bağırıp çağırmadan önce odanızda pratik yapın.
  3. Kafanızdan büyük hiç bir şeyi niyaz etmeyin.
  4. Ağırlıgı 5 kiloyu aşan dini mücevherler kullanmayın, başınıza bela alırsınız.
  5. Sitronella mumları ayinlerde kullanılmamalıdır. Bunu ne kadar vurgulasak yeridir. Pastel renkli, sevimli hayvan şekilli mumlar Karanlık Güçler için deniz feneri gibidir.
  6. Kitiniz daima yanınızda olsun: mum, tebeşir, tütsü, gümüş bıçak, çakı, beylik tabancanız, sarmısak, Sarı İşaret, taksi ücreti, prezervatif ve bozuk para.
  7. Müfettişe kaba davranan tarikatçı asla siz olmayın. Otel odalarından ufak tefek şeyler çalmak sorun değildir ama iyi adamları dövmeye kalkmak sizin için pek hayırlı olmaz.
  8. Kara Ayin ters giderse tarikat liderinin yanından uzaklaşın. Kızmış cinler daima azametli görünenin peşine düşer.
  9. Hınzırca zevk almayin.
  10. Hınzırca zevk almışsanız, planlarınızı açığa vurmayın.
  11. Hınzırca zevk alıp planlarınızı da açıklamışsanız, müfettişleri yavaşça ölüme terketmeyin. Ölmezler [1].
  12. Hınzırca zevk almış, planlarınızı açığa vurmus ve müfettişleri de yavaşça ölüme terketmişseniz, akabinde sizi kıstırıp faka bastırdıklarında şaşırmış gibi yapmayın.
  13. Müfettişler sizi faka bastırmak için hep son dakikayı seçer. Mümkünse yarım saat erken başlayın, bundan nefret ederler.
  14. Tören giysilerinizi seçerken kaçacak kadar rahat ama sizi gizleyecek kadar kapalı olmalarına dikkat edin.
  15. Genetik yapısı hakkında kesinlikle emin olmadığınız hiç bir şeyi düzmeyin [2].
  16. Genetik yapısı hakkında kesinkes emin olmadığınız bir şeyi düzdüğünüzü asla itiraf etmeyin.
  17. Dini bir esya ışık saçmaya başlamıssa, GÖZLERINIZI KAPATIN. Bu basit emniyet tedbirini hatırlasalardı, her yıl ölen binlerce tarikatçı kurtulabilirdi.
  18. Sığır kurban ederken, testisleri olanları seçmeyin.
  19. Kurban töreninden, evde sonradan yemek uzere ufak tefek parçalar aşırmak bugünlerde genellikle kabalık olarak görülüyor.
  20. Ayinden önce bütün tören kurbanlarının kan testinin yapılmış olması günümüzde zorunludur. Ortalama eril ilahlara sunulan HIV+ kurbanların etkisini bugüne dek gözlemleyen olmamıştır.
  21. Tarihsel inanışın tersine, uyuşturucular ve dua birlikte pek iyi gitmemektedir.
  22. Asla strip-tarot oynamayın.
  23. Dindarlık ve inanç güçlü şeylerdir ve inancına, tanrısına sadık olanlara doğada çok az güç karşı durabilir. Gerçi, Tanrı'nın silahı daha güçlü olanın yanında olduğu da doğrudur. Bu yüzden, gerekirse anında taraf değiştirmeye hazır olun.
  24. Taze ve canlı bir kurban bulunmasının mümkün veya uygun olmadığı durumlarda, bir önceki kurbanın dondurularak saklanmış bir parcasının mikro dalgada pişirildikten sonra, akıllıca bir sunumla düşük duzeyli acemi cinlerin kandırılması mümkündür.
Yazan: Chris Bridges, From the Unspeakable Oath; sayi 8/9, Kis 1993.

[1] FBI'nin tarikat baskınlarına atıf.

[2] Düzmek karşılığı olan fiil İngilizce'de, toplumumuzdaki kullanılışının aksine hem erkeklerin, hem de kadınların yapabildiği bir eylem. Eşitlik adına ben de özgün metne değiştirmeden uyuyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri