Lahanaların Gizli Tehdidi

aurasi yahsi balka topu
Balka Topları ve Lahanalar

İlk Soru: Balka Topu nedir?

Balka topu[1], yani solda gördüğünüz küçük şey, üçüncü gözünüzle bir insana baktığınız zaman görmeniz gereken şey. Tabii ki enerji huzmeleri insandan insana farklılık gösterecek, hafifçe titreşen orta bölüm auraya göre değişecek, ama doğası gereği hata yapmanız mümkün değil.
faydali sebze lahana
İkinci Soru: Lahana nedir?

Bunu anlatmak daha kolay. Lahana, yapraklı, yeşil bir sebzedir; turşusu, dolması yapılır.

Üçüncü Soru: İnsan bu ikisini nasıl karıştırır?

Bunun imkansız olduğunu düşünebilirsiniz; ne de olsa bir tanesi insan varlığının cisimsiz dışavurumu, diğeriyse öğle yemeginiz. Ne yazık ki beş Aneristik tarikattan bir tanesi bu ayrımı giderek güçleştirmek niyetinde. Küçük Düşürme Örgütü KDÖ (bütün örgütlü dinleri, ve Tanrıça bilir başka neleri gizlice kontrol eden örgüt), lahanaları gizlice giydirip, onları insan gibi aramızda dolaştırmakta. Bunu neden yaptıkları bilinmiyor, ama çavuşu tokatladığınız[2] için cehenneme gideceğinizi söyleyenlerin bunlar olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Peki farkı nasıl anlayacağız? Üçüncü gözle bakabilmek bazen zor olabiliyor. Öncelikle, işe üçüncü gözünüzü açmakla başlamanız gerektiğini söyleyelim. Türbülansı çok bir Chi alanındaysaniz, geriplandaki gürültüden anlamlı bir şeyler süzebilmek kolay değildir. Artı, halk arasındayken bu şekilde bakmak bir çok insan için rahatsız edici olabilir. Fakat üzülmeyin, başka yollar da var.

Örneğin, bir alışveriş merkezine (mol, ince l ile; mall yazılıyor) gitmeyi deneyin. Yiyecek katına gidip, insanları yalnızca izleyin. Farkı görmeye çabucak başlayacaksınız, ve, ortalama bir alışveriş merkezindeyseniz, gördüğünüz dolaşan şeylerin % 85'i gizli lahanalar olacaktir. Mümkünse, emin olmak için seri bir üçüncü göz bakışı fırlatın ama sakın yakalanmayın.

Gerçekten - gidin ve deneyin.

Çok hoş, değil mi?

Ben bekliyorum.

Tamam mı? Korkmadınız umarım. Böyle bir şeyi niye yapıyorlar? Bu yerin tadını kaçırıyorlar. İşte bu yüzden, sırf bu yüzden, artık...

...BALKA TOPU KABALI var.

Balka Topu Kabalı, dünyadaki Gerçek Insanların bakım ve korunmasına, ve Içimizdeki Lahanaların ayıklanması, güçsüz düşürülmesi ve onlarla mücadele etmeye adanmıştır. Kabal, ister dost, ister düşman veya yabancı olsun, insanların birbiriyle iç içe geçtiğinin farkındadır. Dolayısıyla, dünyanın farklı olanlar için güvenli bir yer olması, yeni şeyler denemek, sadece gönlünce YAŞAMAK, çok önemlidir. Eğer siz de bu şeyler için mücadele veriyorsaniz, Balka Topu Kabali'nin ideallerini paylaşıyorsunuz demektir. Bu Kabalın zaten üyesi olabilir ama farkında olmayabilirsiniz. Öyleyse ne bekliyorsunuz? İşe koyulun!

-- The Beatus Ffungo

[1] Özgün metindeki (pdf) resmin yerine bunu koymak zorunda kaldım.
[2] ing. spanking the monkey; dilimizdeki deyimi kullanmayı tercih ettim :-)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri