Erotik Rüya Tabirleri

kapat gozlerini ve erotik koyunlari dusle bir iki uc 
Habertürk’te gözümüze ilişen bilimsel! bir yazıda kadınlar için erotik rüya tabirlerinin masaya yatırıldığını gördük (Postacı kapıyı iki kere çalar). Hazır mutfakta ve bu konumdayken konuyu bir inceleyelim istedik.

En sık görülen erotik rüyalardan 5 (yazıyla beş) tanesi sıralanmış. Bir göz atalım:  

  • Bir ünlü ile sevişmek
    Yorumcular buna 3 sebep gostermisler:

    a) Kaliteyi arzulamak, ki buradan bütün ünlülerin yatakta kaliteli olduğu (hem bunu hangi kurum belgelendiriyor) anlamı mı çıkıyor, doğrusu anlayamadık. Genel anlamda kalite söz konusuysa, yaşam kalitesi, su kalitesi vs, bunun ünlülerle ne ilişkisi var, onu da çözemedik.

    b) Kendine güven belirtisi olabilirmiş. Kişisel gözlemlerimize dayanarak bunun tersinin doğru olduğunu söyleyebiliriz. Gerçek yaşamda söyleyemediğimiz nice şeyi rüyalarımızda bu ünlü, ulaşılmaz, ve yüce insanlara söyledik.

    c) Bu ünlüyü gerçekten arzuluyor olmamız. Açıkçası bu arzulamak sözcüğünün anlamını çarpıtıyor; insan ünlü olmayı isteyebilir ama ünü veya ünlüyü arzulamaz. Güzeli arzulayan olmuştur, çekiciyi de, seksiyi de, hatta çirkini de. Arzu kişisel bir şeydir, mesleğe, üne bakmaz; aka da konar, boka da.

    Bizim yorumumuz: Abazansınız, kendinize hemen bir sevgili veya metres bulun (Şaşırmayın, insan pekala birisiyle beraberken/evliyken de abazan olabilir). Canınız seks istiyor ve bilinçaltınız gündüz, gece kimin resmini gördüyseniz, öyküsünü duyduysanız (ki bu çoğunlukla ünlüler oluyor) uyurken size onu gösteriyor. Bu ünlüyle bir alıp veremediğiniz yok. 
  • Toplum içinde sevişmek
    Bu bastırılmış cinsel dürtüleriniz olduğunu gösteriyormuş. Tedavi olarak cinsel hayatınızı daha eğlendirici yapmanız tavsiye ediliyor (Geç bunları; kırk yıllık Yanni, olur mu Kani).

    Bizim yorumumuz: Birinci maddeye bakın. 
  • Dostunuzun erkek arkadaşıyla sevişmek
    Yazıda bunun nahoş bir durum olduğu ama paniğe de gerek olmadığı konusunda bütün yorumcular görüş birliği içinde. Böyle bir rüya hayatınızda gün geçtikçe eksilen tutku ve tatminin habercisiymiş.

    Bizim yorumumuz: İkinci maddeye bakın. 
  • Başka bir kadınla sevişmek
    Durum giderek çatallaşıyor, ama panik yok lütfen. Yorumcular yardıma hazır: Sadece kalbinize daha çok dokunacak birisine ihtiyacınız varmış (Bu arada dokunulacak yerin niye kalp olduğunu anlayamadık).

    Bizim yorumumuz: Üçüncü maddeye bakın. 
  • Şişman ve çirkin patronunuzla sevişmek
    Çok midesizsiniz (şakaydı). Bu sizin kendinizi yargıladığınız anlamına geliyormuş, ket vurduğunuz duygularınızın vücut diliyle dışarı çıkmasıymış.

    Bizim yorumumuz: Dördüncü maddeye bakın, vakit kaybetmeyin; durum ciddi!
İşte Jung’u kıskandıracak, Freud’u çatır çatır çatlacak bir analiz. Bize rüyalarınızı yazarsanız, itinayla yorumlarız, gecikmeyin! 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri