Lord Ömer'in Erisçi Evangelistler için Risalesi - PD44

Sokratçı yaklaşımın en başarılı olduğu kesim cahillerdir. Soru sorarak bir tartışma başlatmaya SOKRATÇI YAKLAŞIM denir. Garibanın tekine yaklaşır ve hemen soruyu yapıştırırsınız: "Tanrının adının Eris, ve onun bir kız olduğunu biliyor muydun?" Eğer "evet" derse muhtemelen sizin gibi bir Erisçidir, unutun gitsin. "Hayır" derse hemen KÖR İDDİA'ya atlayın:

Ve "Evet, o bir kız, ve adı da Eris!" diyin. Deneğin inanıp inanmadığını çaktırmadan gözlemleyin. İnanmışsa, fikrini değiştirmeden onu Dinamik Discord Lejyonu'na üye olarak kaydedin. Eğer inanmamış gibi duruyorsa bir TUTAM İMAN ekleyin:

"Ama imanlı olman gerek! İnanç yoksa, hiç bir şey yok demektir! Eğer inanmıyorsan senin için gerçekten çok üzgünüm." diyip KORKUTAN SAV kısmına geçin ve tehditkar bir sesle:

"Tanrıça'ya inanmayanların başına neler gelir biliyor musun?" diye sorun. Denek duraksarsa, sakın ona yeniden bir Mao düğmesi olarak doğup, Gümbürtü Bölgesinde fakirlere dağıtılacağını söylemeyin (bu ayrıca kaba olurdu), sadece üzgünce başınızı sallayın ve bir damla gözyaşı dökerek İLK TÜMCE HİLESİ'ne başvurun:

Dünyadaki bütün uyumsuzluk ve kargaşayı göstererek, "Bütün bunları kim yapıyor sanıyorsun?" diye sorun. Karşılık olarak, "Hiç kimse, kişisel olmayan güçler," gibi bir şeyler derse, hemen SEMANTİK JİMNASTİK SAV'ını kullanın:

ve kesinlikle haklı olduğunu, bu kişisel omayan güçlerin dişi olduğunu ve adının da Eris olduğunu söyleyin. Karşınızdaki harikalar harikası hala tereddütteyse nihai olarak FİGURATİF SİMGESEL YAN ÇİZİŞ'e geçin:

Ona, Eris'in Tarif Edilemez Metafiziksel Gerçekliğin Figuratif bir Simgesi olduğunu ve Eris Hareketinin aslında dinden ziyade şiir olduğunu ve kaçınılmaz sonunun Değerli Mao Düğmesine dönüştürülüp, Gürültüler Diyarında fakirlere dağıtılmak olduğunu söyleyin. Sonra da adını posta listenize ekleyin.


26 Şubat 2008'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri