Sokratçı Yaklaşım Büyüyü Berbat Eder - PD43

Havari Dr. Van Van Mojo tarafından Griyüz'ün lanetine karşı bir önlem olarak nakledilen Hindi büyüsü, Eris'i sevenlerin korunması içindir.

Hindi büyüsü işe yarar. Griyüz ve müritlerinin işlevsel olabilmeleri için karşı-erisçi bir ortama ihtiyaç duymaları ve zamanında yayılacak Erisgil titreşimlerin onları temelinden sarsacağı gerçeği üzerine inşa edilmiştir. Hindi büyüsü sadece negatif karşı-erissel titreşimlere karşı etkilidir ve nötr ya da pozitif karşı-erissel ortamlarda uygulandığında (örneğin, bir ozan şiirine uyak bulmaya çalışırken) yararsız, ya da en fazla rahatsız edici olur. Negatif Eristik titreşimlere karşı kullanılmak için tasarlanmamışsa da, yanlış yönlendirilmiş Eristik ortamlara pozitif titreşimler göndermek için Eristik taşıyıcı olarak kullanılabilir. Bu durumda, sonuç elde etmek için pozitif titreşimler üretmek Erisçi büyücünün sorumluluğunda olacaktır. DİKKAT-bütün bu sihir çok güçlüdür ve büyücünün cesur ve iyi ahlaklı olması şarttır. Bu ayin, yanlış kullanılırsa, ters tepebilir. Korunmak için pozitif motivasyon şarttır.

john suulivan, unlu boksor
HİNDİ BÜYÜSÜNÜ YAPMAK İÇİN:

Birazdan ringe çıkacak John L Sullivan'mışsınız gibi ayakta durun. Yüzünüzü kısa devrelemek istediğiniz gri yüzlüye çevirin, ya da etkisini yok etmek istediğiniz negatif karşı-eristik titreşimlerin geldiği yöne. Kollarınızı dikkatlice sallamaya başlarken, ellerinizi Mandrake'nin seksi bir devi okşamasına benzer şekilde hareket ettirin. Yüksek ve anlaşılır sesle söyleyin:

GULU, GULU, GULU, GULU, GULU!

Netice hemen kendisini gösterecektir.


26 Şubat 2008'de yayınladı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri