Erotik Ritüeller ile İlahi Bilince Erişmek

karsitlarin askinligi
Erkek aday için bu tarz bir cinsel gnosis geleneksel olarak deneyimli bir kadın ustanın yardımıyla mümkündür. Dişi cinsel inisiyatör, ya da daha doğru deyişle inisiyatröz, sol el yolunun amir kaynağıdır; tekinsiz akımın güdücü enerjisi doğrudan ondan gelir. Törensel cinsel eylem esnasında sıradan bir ilişkiden daha fazlası olur - sihirli bir değiştokuş meydana gelir, arzu, çekim ve erotik füzyonun mahir taşıyıcılarıyla, aktarılabilen güç diğerine iletilir.

Beraberce çift kendini tanrısallaştımadan daha küçük bir hedefi olmayan coşkunluk verici bir tapınmayı kutlarken bulur. Sol el yolunun daha genel olarak takip edilen sağ el yolundan ayırt edici özelliği, ilkinde fiziksel cinselliğe yapılan vurgu, ikincisindeyse bunun yokluğudur.

Sol el yolu her ne kadar erkek ve kadın cinselliğindeki erotik kutuplaşmanın fiziki etkileşiminde dikkatini yoğunlaştırsa da, iyi kötü, ölüm yaşam, karanlık aydınlık, ruh beden, güzel çirkin gibi zıt olduğu düşünülen herşeyin kendinden geçiren aşkınlığıyla ilgilidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri