Zincir Mektup - PD46

Bir Discordian Topluluğu Ortak Girişimi

Posta İdaresi Özgürlük Cephesi

BU BİR ZİNCİR MEKTUPTUR.

ÖNÜMÜZDEKİ ELLİBEŞ GÜN BOYUNCA OTUZ-BİNYÜZ KİLOLUK ZİNCİR ALACAKSINIZ!
Bu arada - tohumlarınızı ekin.

Bu mektubu alan bir çok kişiden her biri bir kaç tohum ekse ve bir çok kişi bu mektubu alsa, bir çok tohum ekilecek demektir.

Parklarda. Bir çok. Halk için çiçek tarhları. Uzak yerlerde. Vilayet binasında. Herhangi bir yerde. Herhangi bir zaman. Hatta tuvaletinizde bile kendi plantasyonunuzu başlatabilirsiniz (ama bunun için önce bir şeyler okuyun). Sıradan ekim için, üç beş tohumu su içinde bir gün bekletin, iki üç cm kadar derinde. Hava nasıl diye endişelenmenize gerek yok, tohumlar yanlış havayı sezer ve doğaları gereği uygun zamanı beklerler. Mevsim kışsa suya yatırmayın. Tohum çok hevesli bir yaşam formudur ve gelişip serpilmek için can atar. Ama bazılarının ilk adım için insanın yardımına ihtiyacı olduğu da olur. Tohumlarınızı ekin.

Bu mektubun bir kaç kopyasını çıkarın (mesela beş iyi olur), ve arkadaşlarınıza yollayın. Mümkünse farklı şehir ve bölgelere, hatta ülkelere postalayın. Yapmak istemiyorsanız, bu sureti başkasına verin, belki o yapmak ister.

Zincir mektubu atarsanız başınıza kötü şeyler veya felaketler geleceği söylentisinin aslı astarı yoktur. Tohumun bakış açısı hariç, tabii.

S: Ağaçkakanın beyni nasıl sağlam kalıyor?
Y: Bunu kimse çözemedi.


12 Mart 2008'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri