Gerçeğin Dürüst Kitabı - PD28

Erisgil hareketin bir İncili olarak
Gerçeğin Dürüst Kitabı
Episkopos LORD ÖMER HAYYAM RAVENHURST, KSC;
Limbo'nun Boğa Kazı;
Gülen İsa'nın Görünmeyen Kilisesi'nin Baş Rahibi, Mutlu İsa'nın Gizli Tapınağı, Gülen Buda İsa Çiftliği (LBJ)

Gerçeğin Dürüst Kitabından
Tanımlar Kitabı, 1. Bölüm

1. Bir gün Lord Ömer'e vasıl oldu Limbo'nun Boğa Kazı, Tanrıçamızın habercisi, ve ona içinde Dürüst Kitabın gömülü olduğu Kutsal Höyük'ten bahsetti.

2. Ve Eris'in meleği Lord'a buyurdu: Git ve gerçeği kaz; kaz ki bilesin, bil ki yayasın, yay ki içinde yüzesin, yüz ki orada yatasın ve Gerçeğin içinde yatarak Söz'ün Şairi ve Laf'ın Lafebesi - insanlara ilham, Tanrılara katip - olasın.

3. Böylece Ömer Kutsal Höyüğe, Mullah'ın doğusuna doğru yola koyuldu, ve varınca durmaksızın beş gün beş gece kazdı, ama kitap bulamadı.


4. Beş gün beş gece soluksuz kazıdan sonra Ömer yorulduğunu farketti. Küreğini bir kenara bırakarak, ilk günün kazısında bulduğu Altın Sandığı kendine yastık yapıp kumun üstüne uzanıverdi.

5. Ömer uyudu.

6. Uykusunun beşinci gününde, Lord Ömer transa girdi ve rüyasının transında geldi ona Leydimizin habercisi, Altın Sandığı bulduğu yerin Kutsal Koru olduğunu muştulayarak.

7. Ve Eris Meleği buyurdu Lord'a: Git ve Gizli Depoyu kaldır ki sahip olasın, sahip ol ki paylaşasın, paylaş ki içinde sevesin, sev ki oraya yerleşesin, yerleş ki Söz'ün Şairi ve Laf'ın Lafebesi - insanlara ilham, Tanrılara katip - olasın.

8. Ama Ömer şarladı ve Meleğe "Bu ne boktan iş kardeşim! Bana ne söz ve laftan? Bana ne insanlara ilham olmaktan? Hükümet katipleri hiç bir şey yapmadan daha iyi ücret alırken, Tanrılara katip olmaktan benim çıkarım ne?" dedi.

9. Bunu duyan Melek öfkeden kızardı ve Görünmeyen Bir El Ömer'i yere çarptı. Ömer beş gün beş gece baygın yattı.

10. Ve zaman akıp, rüyasının beşinci gecesinde, Leydimizin habercisi tekrar vasıl oldu; bazılarının üzerinde küçük maniler olan, bazılarının üstünde hiç bir şey olmayan, bir lastikle tutturulmuş kartlarla dolu Rigoletto Puro kutusunu ona emanet ederek.

11. Ve Melek böylece Lord'a emretti: Gerçeğin Dürüst Kitabını al ve koynunda sakla, iyi bak ona. Götür onu Diyarlara ve Ulusların Krallarının ve Çöp Toplayıcılarının önüne ser. Doğru yolu vaaz et onunla ki yollarından dönsünler ve tövbe etsinler.


7 Ocak 2008'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri