EEPA = POEE = POPE - PD15

EEPA (ing. POEE, "POEE" diye telaffuz edilir), ERIS EZOTERİĞİNİN PARATEO-ANAMETAMİSTİKLİĞİ'nin kısaltmasıdır. İkinci bölümü "eşdeğer ilah, mistik-ötesi tersinelik" olarak düşünebilirsiniz. Ezoterik değiliz, yalnızca kimse bizi pek takmıyor.

YÜCE EFENDİM MALACYLIPSE (Genç olanı), AB, DD, KSC, EEPA/POEE'nin Yüce Rahibidir ve EEPA'nın temelini O'nun Tanrıça'dan aldığı episkopatik[1] vahiyler oluşturur. Kendisine [Altın Bekaretin Her Yere Yetişen Çoğulbabası] da denir.

Mal-2'nin kozalaksı bezinde yerleşik EEPA Baş Tapınağı, Discordian Topluluğu'nun Joshua Norton Kabalı'dır ve Mal-2'nin geri kalanının zamansal ve uzaysal olarak saptanmasıyla bulunabilir.

EEPA'nın, Mal-2'nin kozalaksı bezi dışında herhangi bir hazinesi, tüzüğü, yönetmeliği, kılavuzu yoktur ve yalnızca bir vicdanı vardır --onu da Mal anahtarlığına takar.

EEPA'nın, Devlet'in hiç bir yerinde kaydı, şartı veya anlaşması mevcut değildir, dolayısıyla Devlet EEPA'yı ve atadığı papazları tanımaz, ki bu gayet adildir, çünkü EEPA da Devleti tanımaz.

erissel bes koseli yildiz
EEPA'nin 5 rütbesi vardır:
İlk olarak Neofit, ya da LEJYONER MÜRİT.
LEJYONER DİYAKOZ, arayı kapatmaya çalışır.
Törenle atanmış EEPA PAPAZI veya Rahip[2].
Yüce RAHİP, Çoğulbaba.
ve EEPA/POEE =PAPA=/=POPE=.

EEPA Lejyoner Müritleri, diğer insanları Discordian Topluluğu Lejyonerleri olarak yetiştirmeye yetkilidir. Papazlar kendi Diyakozlarını atar. Çoğulbaba Papazları atar. =PAPALAR=/=POPES= hakkında bir şey bilmiyorum.

Bu kitap bir aynadır. Bir maymun ona bakarsa, hiç bir havari geri bakmaz.
-- Lichtenberg

[1] Kelime oyunları; episkopos/piskopos ve psikopat birleştirilmiş.
[2] Chaplain; Özgün metinde bilerek Chaplin (Charlie) yapılmış.

Diğer Bölümler:
Principia Discordia

30 Kasım 2007'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri