EEPA Papazları ve Eris Yemini - PD17

melek borusunun sesine kulak verin
Mal-2'nin anlattığı şekilde Erisçiliği sevdiyseniz EEPA Papazı olup kendi EEPA Kabalınızı kurmak isteyebilirsiniz ve sürüyle Papazca Şey yapabilirsiniz. Bir "EEPA KABALI" aynen o düşündüğünüz şeydir.

Yüce Peder papazlarından bir şey istemez ama biraz iyiniyet bekler doğrusu. Çoğulbaba'nın Ofisi öğretmekten çok bir işarettir, kırk yılda bir sizi dinlediği de olur.

Tanrıça'nın size gönderdiği vahiylerle Mal-2'ninkiler arasında bir farklılık olduğunu sezerseniz, Tanrıça sizin Episkopos olmanızı istiyor olabilir. Bu durumda hiç endişelenmeksizin, sıfırdan kendi tarikatınızı kurmayı düşünebilirsiniz. Episkoposlar kendi aralarında rekabet içinde değildir, sonuçta hepsi de nihayetinde EEPA Papazıdır (Tabii yerlerini bulabilirsem). Unutulmaması gereken nokta şudur: Eris'e giden Dağın Tepesine farklı yollardan ulaşmaya çalışmak normaldir. "Diskordiyen Topluluğu" bölümüne bakın.


EEPA Papazı Olarak Atanma

Atanmak için özel nitelikler aranmaz çünkü EEPA Papazı olmak isteyen zaten bu niteliklere haizdir. Sizin uygun olup olmadığınızı sizden daha iyi kim bilebilir ki?

EEPA Papazları (kadınların papaz olmasında hiç bir sakınca yoktur; hatta Tanrıça buna çok sevinir), "Çoğulbaba'nın Ofisi'nden Atanma Sertifikası almış kişilere" denir.

Daha bilge olacaksan Chao'yu ara
Ve neşeyi O'nun Büyük Sürprizi'nde bul!
Bilmek istiyorsan Chao'ya bak
İçinde ne var ve niye öyle değil!

(HBT; Tavsiyeler Kitabı, 1:1)

Dünya Kiliseler Konseyi Butiği'nden
EEPA Papazlarına not:

Çoğulbaba bütün Erisçilerden EEPA'nın ticari bir kuruluş gibi algılanmaması gerektiğini rica eder. EEPA Kabalları için para isterken veya pazarda EEPA'yı tanıtırken serinkanlılığınızı koruyunuz.

Gizli taş kolay olgunlaşır,
Sonra da lale gibi serilir
Sonunda kolayca kesilebilir
Ama o zaman bile tehlike geçmemiştir.
Kim adil olabilir korkusuyla
İnsan yarı deli, yarı akıllı yaşar.
-- Flaman şair Jan van Stijevoort, 1524.

ERİS YEMİNİ

Tanrıça Eris huzurunda ben (isim veya kutsal isim), Dinamik Discord Lejyonu'nun EEPA kardeşi olduğumu ilan ediyorum. SELAM SELAM SELAM SELAM ERİS ERİS ERİS ERİS ERİS HEP BERABER SELAM DİSCORDİA!

Yanda bekleyen EEPA Görevlisi (eğer varsa) karşılık verir:
YAŞASIN DİSCORDİA!

Çok farklı tanrılara
ölümlüler biat eder;
Kutsal İnek, ve
Mutsal Chao.
-- Peder Dr. Grindlebone
Monroe Kabalı

"SİZE DÜNYANIN DÜZ OLDUĞUNU SÖYLEYEN ŞEY SAĞDUYUNUZDUR."

Diğer Bölümler:
Principia Discordia

10 Aralık 2007'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri