Dünyanın En Eski ve En Başarılı Komplosu - PD49

Bavyeralı İlluminati

A.I.S.B.'den EEPA'ya bir mektup
Gönderen: DELİ MALİK Hauptscheissmeister

Sevgili Mal-2 birader,

Principia'nın yeni baskısına eklemek için istediğiniz gizli olmayan ajitasyon malzemeleri talebinize cevaben umarız ektekiler yararlı olacaktır. Lütfen ısrarcı mektuplarınızla bizi daha fazla taciz etmeyiniz.

Sojac Noteri'nin Koruyucusu Episkopos Mordecai, en eski ve kadim kayıtlarımızın tahminen M.Ö. 18000'de, daha sonra Valusia Tahtı'na çıkacak gemi kölesi Kull'un yönetimi altındaki Atlantis'ten kaldığını açıklamanızda bir sakınca olmadığını bildirmiştir. Kayıtlar yaklaşık M.Ö. 10000'de Kothlu Pelis tarafından gün ışığına çıkarılmıştır. Aquilonia kralı olduktan sonra Kimeryalı Conan'a bu gizli öğretileri aktaran da muhtemelen o'dur. Onları batı yarımküresine getiren ve Maya papazlarına öğreten Conan'dır (Quetzcoatl olarak bilinir). Tarih tam olarak 4 Ahua, 8 Cumhu'ydu, Maya takvimine göre. Abdül El Hazred meşhur El Azif'inde, yaklaşık M.S. 800'de, onlardan bahsetmiştir (El Azif M.S. 1132'de, Olaus Wormius tarafından Necronomicon başlığıyla çevrilmiştir). El Hazred, Pelias ve Kull'un gizli öğretilerini temel alan İsmailiye tarikatının (haşhaşilik) Hasan Sabbah tarafından kuruluşu M.S. 1090 yılına rastlar. Bavyera Aydınlanmışları'nın Adam Weishaupt tarafından kuruluşu 1 Mayıs 1776'dır. O da diğerlerinden esinlenmiştir. Weishaupt onları Amerika'ya George Washington kılığında getirmiştir; ve bahçedeki gece, Büyük Mührün tasarımını Jefferson'a Siyahlı Adam olarak o vermiştir. Aydınlanma geleneği, tabii ki şu anda genel merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde olan Bavyera'nın Aydınlanmış Kadim Kahinleri vasıtasıyla yaşamaktadır.


Öğretilerimizin yayınlanmaması gerektiği konusunu size ayrıca hatırlatmama gerek yok sanırım. Gerçi bazılarını Joyce'un Finnegan'ın Uyanışı, Burroughs'un Nova Ekspresi, Kutsal Kitap'ın Kral James çevirisinde (ama Latince veya İbranice olanı değil), ya da Mavi Kitap'ta bulduğunuzu söylemekten bir zarar gelmez. Hatta Ben Franklin'in özel yazışmalarında bile, fakat onları hala gizliyoruz.

Mevcut gelişmeler dikkate alındığında -- hangilerinden bahsettiğimi biliyorsunuz -- bir kaç cephe örgütümüzün daha ifşa edilmesine karar verildi. Yayınınızın zamanlaması gerçekten iyi oldu, Masonlar, Rothchild'in Bankaları, ve Federal Reserve System gibi eski örgütlere ek olarak, şimdi Federal Bureau of Investigation FBI (Hoover geçen yıl öldüğünden beri, ama bu hala sır), Demokratik Bir Toplum İçin Öğrenciler, ABD Komünist Partisi, Amerikan Anarşist Derneği, Küçük Ticaret Odası, Kara Lotus Teşkilatı, Cumhuriyetçi Parti, John Dilinger İçin Ölürüm Derneği ve Kamp Ateşi Kızları gibi örgütlerde ciddi etkimiz var. Bircher'lar ve benzerlerinin dünya hakimiyetinin peşinde olduğumuza dair palavralarının devamında yarar görüyorum; böylece siyasi ve iktisadi kontrolü bir kaç kuşak önce zaten ele geçirmiş olduğumuz anlaşılmaz ve uygarlık beşinci aşamaya ilerleyinceye dek dünyayla oyun oynarız.

Aslına bakarsanız Vennard'ın şu Federal Reserve ile ilgili saçma öyküsünü kakalamaya devam ederseniz pek iyi olur: "Babil'in tutsak edilişinden bu yana orada azimli, arka planda, masanın altından çalışan, ateist, satanist, anti-hristiyan bir güç vardı -- Mamon'a taparlar --, ve ölmemekte direnen tek gayeleri parayı kontrol ederek dünyayı kontrol etmektir. Yılan başını 1 Haziran 1776'da (1 Mayıs'a düzeltin, o Vennard hiç bir haltı doğru yapamaz zaten) İlluminati diye bilinen, Adam Weishaupt tarafından kurulmuş gizli yeraltı örgütünde kaldırmıştır. Bütün devrimlerin, savaşların, grevlerin ve laosun buradan türediğine dair yeterince belgesel kanıt mevcuttur." Vb, vb; bildiğiniz şeyler.

Bu arada ABD karargahımızın genel konumu açığa çıkmiş bulunuyor; ve bu yüzyılda ilk defa taşınmak zorunda kalacağız (ne iş ama). Eğer dilerseniz, burasının Dallas'ta, Dealy Plaza'nın altındaki labirent gibi lağımlarda, Dealy Lamasının hemen yanında olduğunu açıklayabilirsiniz. Taşınılması muhtemel yerlerin planlarını sizin için ekledim. Lütfen gözatın ve uygun görürseniz yorumlarınızı bekliyoruz, özellikle Pentagon sitesindeki Eristik mekan hakkında.

Aklıma gelmişken, size iyi haberlerim var Mal Kardeş! Zambiya'lı sibernetik dahisinin saflarımıza katıldığını biliyor muydunuz? Kendisi FBI bilgisayarlarını Zürih sistemiyle çakıştırdı ve kuramcılarımız elde edilen yeni bilgilerden dolayı zevkten dörtköşe. Bakın, sizler orada başınıza bir şey gelmeden iki kuşak daha idare edebilirsiniz, ama sonuçta başaracağız. 20000 yıl sonra Kull'un rüyası gerçek olacak! Biz bile inanmakta güçlük çekiyoruz. Ama sonuç kesin, birazcık zaman lazım. Torunlarımızın torunları, Mal! Uygarlık bu krizi atlatırsa, torunlarımız otantik özgürlük, otantik uyum ve otantik tatminin hüküm sürdüğü bir dünyada yaşayacak. Ben bunu görene kadar yaşayacağıma eminim, Mal, zafer avcumuzun içinde. Yirmibin yıl...!

Hay Allah, bunları düşünürken dalıp gittim. Size Principia'nızda başarılar. Ewige Blumankraft! ÇOK YAŞA ERİS.

Sevgiyle,
Deli Malik

Not: ÖZEL - Principia'da yayınlanması için değildir. Gizli iletişimlerde ikili Zwack şifresine geri dönüyoruz. Size de bir suretini yolluyorum. BU BİLGİYİ İFŞA ETMEYİN - GÜVENLİK E-5.


24 Mart 2008'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri