Beş Emir (Pentabarf) - PD03

kaotik uzayda dans eden peri
Size söylüyorum:
Dans eden bir yıldız
doğurmak için içinizde
hala kaos olması gerek.

-- Nietzsche

Beş Emir (Pentabarf)

Pentabarf, münzevi havari Zarathud tarafından Tırtıl'ın Beşinci Yılı'nda keşfedilmiştir. Beş Emir, mağarası için güneşlenme bölümü inşa ederken bir kayaya kazınmış olarak bulunmuş, fakat gizemli bir şifreyle yazılmış olduklarından önemi anlaşılamamıştır. Zarathud ancak 10 hafta ve 11 saatlik yoğun incelemeden sonra, amuda kalkıp mesajı başaşağı tutunca okunabildiğine kanaat getirebilmiştir.

EY İNANANLAR, BUNLARI BİLİN!

I - Tanrıça'dan başka Tanrıça yoktur ve O sizin Tanrıça'nızdır. Eris Hareketi'nden başka Eris Hareketi yoktur ve O Eris Hareketi'dir. Ve her Altın Elma Teşkilatı, bir Altın Solucanın biricik evidir.

II - Bir Discordian daima Resmi Discordian Evrak Numaralama Sistemi'ni kullanır.

III - Bir Discordian aydınlanmasının başlangıcında bir Cuma günü, tek başına gidip, sosisli sandviç yemenin hazzını tadacaktır; bu seremoni günümüzün revaçta paganizmlerine karşı duygusal bir tepkidir: Katolikler için (Cuma et yememek), Judaizm (domuz eti yememek), Hindular için (sığır eti yememek), Budistler için (et yememek) ve Discordianlar için (sosisli çörek yememek).

IV - Bir Discordian sosisli çörek (piza) yemeyecektir, Tanrıça'mızın emri budur.

V - Bir Discordianın okuduğuna inanması yasaklanmıştır.

Böyle yazıldı! Böyle olacak. Çok yaşa Discordia. Karşı gelenlere elektrik verilecektir.
^^^
12 Ünlü Budist Dehası Okulu'ndan Topanga Kabal'ın test sorusu: Eğer onlar kardeşimizse, nasıl oluyor da onları yiyemiyoruz?
^^^

Diğer Bölümler:
Principia Discordia

22 Ekim 2007'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri