3125 Yıllık Çakıl Taşları - PD36

besgen dizilmis cakil taslari
Bu beş çakıl taşı sahiden bir beşgen oluşturur mu?

Karşı Erisçi yanılsamanın etkisi altında olanlar evet diyecektir; Erisçi yanılsamanın etkisinde olanlarsa hayır. Çapraz çizgiler çizin ve işte size bir yıldız.

Aydınlanmış bir zihin bunların hepsini görecek, ama herhangi birinin doğru olduğunda, ya da hiçbirinin doğru olmadığında ısrar etmeyecektir. Yıldızlar, beşgenler ve düzensizlik. Hepsi de kendi yarattığı şeyler olup, onlarla canı ne istiyorsa yapar. Hatta 5 kavramıyla bile.

Gerçek gerçeklik orada, fakat onun hakkında bildiğiniz her şey zihninizde ve arzu ettiğinizi yapmanız için sizin.Kavramsallaştırma bir SANAT, ve SANATÇI DA SİZSİNİZ.

Hüküm hükümlü yaratır

8 veya 9 yaşındayken elime par-
çalanmış bir seks dergisi geçmiş-
ti. Heyecanla parçaları mikros-
kopta incelediğimde bütün göre-
bildiğim noktalardı. Yaşadığım ha-
yal kırıklığını tahmin edebilirsiniz.

7. Trende veya hasta ve yatakta değilseniz, yazarken asla kurşunkalem kullanmayın.


eris 3125 yildan beri dusunuyorEris 3125 yıldır tefekkürde

Ram Kardeş,

ERIS'in tersten okunuduğunda SIRE (bir soyluluk ünvanı) olduğuna dair keskin gözlemin ve buradaki cinsel simgeciliğe dikkat çekmen, beni benzer düşüncelere sevk etti.

Eris, kısmen ortadan-tersten okunduğunda RISE oluyor. Bunu da tersyüz edersek REIS çıkıyor, ki bu da artık kullanılmasa da Portekiz-Brezilyası'ndaki bir para birimi. Buradan çıkarabileceğimiz sonuç şu: Eris, Eros'un (erotik aşk tanrısı)onu tersten okuyanların gözünde, ki bu sorE oluyor, tahtına geçmiş. Sonra da Olimpiya hazinesini soyarak Brezilya'ya kaçmış; ve orada genelevler zinciri kurmuş. Bunu önemli buluyorum çünkü MADAM, tersten, düzden, aynı şekilde okunuyor, üstelik tıpkı o da SIRE gibi saygı uyandıran bir ünvan.

Dolayısıyla değerli görüşün için teşekkür ederim, bu pekala Eris'in son 3125 yıldır nerelerde sürttüğüne dair bir ipucu olabilir.

BEŞ TON KETEN!


1 Şubat 2008'de yayınlandı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Papağan Totemi

Cadılar Tanrıçası Aradia

Gezegen Simgeleri